Dorian Popa lansează single-ul „Sută la sută”, featuring Selly

După succesul incontestabil în online al single-ului trademark – „Hatz”, alături de Shift, Dorian Popa ne anunță că „Sută la sută” va continua succesul hitului „Hatz”. Inițial, Dorian l-a avut invitat special în videoclipul piesei „Hatz” pe Selly, iar acum cei doi colaborează pentru piesa „Sută la sută”, ce se anunță încă din primele ore de când a fost lansată un viitor hit în online. „Sută la sută” a adunat în 4 ore de când a fost lansată peste 150.000 de vizualizări, peste 1500 de comentarii și peste 25.000 de aprecieri.
Piesa este compusă de către Shift, Adelina Stângă, cu versuri scrise de Shift, Dorian Popa și Selly. Tot Shift este cel care a compus și hitul „Hatz”, piesă care a ajuns la 55 de milioane de vizualizări pe YouTube.
Videoclipul este regizat de Kobzzon și a fost filmat pe parcursul unei zile în Chișinău, iar rezultatul este unul desprins din filmele de acțiune, cu un scenariu care te ține „sută la sută” cu ochii la ecran. Selly și Dorian trec printr-o serie de întâmplări captivante.
Dorian a creat o comunitate pe canalul său de YouTube, unde se apropie de 1.500.000 de abonați, pe care a lansat, pe lângă vloguri zilnice și piese ca „Hatz”, „Vinovat” (feat. Nicole Cherry) sau „Când lumea e rea” (feat. Ioana Ignat). Vlogurile zilnice pe care le postează adună peste 1 milion de vizualizări fiecare și intră instant în topul YouTube Trending.
Cu milioane de vizualizări pe YouTube la single-urile sau colaborările lansate, precum „Buze” (feat What’s Up), „Bună, ce mai zici?”, „Sare pe rană” (feat Ruby) etc, Dorian Popa reușește de fiecare dată să surprindă prin track-uri și videoclipuri inedite. Pe lângă piesele lansate, Dorian Popa face parte din distribuția serialului „Sacrificiul”.
Dorian Popa, „Sută la sută”, featuring Selly:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 + 8 =