ADDA lansează „Răsărit”, single ce se va regasi pe albumul „Artă, Viață și Iubire”

ADDA lansează „Răsărit”, a treia piesă ce se va regăsi pe primul album din cariera artistei care urmează să fie disponibil din această toamnă pe platformele digitale. Muzica și textul single-ului „Răsărit” sunt compuse de către ADDA și Viky Red, iar la bass artista l-a avut alături pe Vlad Manolache.
Artista și compozitoare originară din Târgu Mureș, ADDA a scris versuri încă din adolescență, însă nu s-a așteptat niciodată ca piesa ei, „Minti murdare”, urcată pe YouTube de un coleg, să îi deschidă drumul în lumea muzicii. Deoarece mesajul ei a ajuns la atât de multe suflete, ADDA a început să fie urmărită de mii de oameni în online. A crezut în visul ei și a muncit constant, iar astăzi are propria casa de producție, Baladda Records, locul unde iau naștere toate piesele pe care le lansează.
La începutul anului 2019, ADDA a lansat campania intitulată „CupidonAdda”, unde a ales poveștile a 8 cupluri destrămate pentru a le compune câte o melodie cu scopul de a-i împăca cu partenerii lor. În mai, ADDA a lansat piesa „Nouras”, urmată de „Gura Lumii”, single cu un mesaj puternic despre acceptare și toleranță. În septembrie, a lansat intro-ul ce anunța primul material discografic al artistei, urmat de „Cum doare o inima” și „A fost Odată Ca-n Povești”.
ADDA, „Răsărit”:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 − one =