Monoir lansează „Midnight in Norway”, alături de Ameline

Monoir, producătorul, compozitorul și artistul care a cucerit atât publicul din țară cât și pe cel internațional cu hituri precum „The Violin Song” (alături de Osaka și Brianna) și „Lost in Istanbul” (alături de Brianna), lansează „Midnight in Norway”, featuring Julia Bognar Finnseter aka Ameline, compozitoare de origine norvegiană.
Filmat în Møre og Romsdal (Norvegia), videoclipul completează prin starea sa visătoare mixul de ritmuri orientale, influențe pop și chitare acustice. Piesa a fost creată într-o tabără de songwriting din Trondheim, Norvegia, pe acoperișul unui hotel, la miezul nopții. Ziua următoare, Monoir împreună cu Ameline au intrat în studio și au finalizat „Midnight in Norway”, o frumoasă baladă de dragoste.
„Într-o noapte, după un session lung, m-am urcat pe acoperișul hotelului și în timp ce stăteam acolo, am văzut cel mai frumos apus pe care aș fi putut să mi-l imaginez vreodată. În jurul orei 00:20 am postat o poză pe Facebook cu titlul „Midnight in Norway”. M-am simțit inspirat și mi-am dat seama că asta trebuia să devină titlul unei piese. Următorul lucru pe care îl știam, piesa era noul meu single, apoi am venit din nou în Norvegia să filmăm clipul”, spune Monoir.
Primul single lansat de Monoir în 2016, „The Violin Song”, a adunat peste 65 de milioane de vizualizări pe YouTube. A urmat apoi „Lost in Istanbul” (Brianna), hit ce a ocupat locul 1 în topul difuzărilor la radio în România, „My Time” (alături de Dara), „Tsunami” (alături de Brianna) și multe altele. Până în prezent, Monoir a colaborat cu nume precum Laurențiu Duță, Elena Gheorghe, Costi Ioniță, Marius Moga, Deepcentral, Delia și a produs single-uri de succes precum „Ieri Erai” (Raluka), „Am dat tot” (3 Sud Est), „Duminica” (DJ Project & Elena Gheorghe), „Like a Virgin” (Alexandra Stan) și „Vida Linda” (Sasha Lopez & Ale Blake).
Monoir, „Midnight in Norway”, alături de Ameline:
[youTube=https://youtu.be/bUh7z0BwGeI]

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × four =