Bella Santiago lansează „S.O.S.”

După ce a câștigat votul publicului în cadrul „X Factor” (2018) și „Te cunosc de undeva” (2018), Bella Santiago lansează „S.O.S.”, o piesă pop catchy cu influențe R&B și versuri în limba engleză, însoțită de un videoclip ce dezvăluie atitudinea plină de personalitate a frumoasei artiste. Single-ul este compus de Silviu Padararu și Emanuela Oancea, iar clipul este regizat de către Pojarski. „Sunt o persoană foarte energică, pasională, temperamentală …Uneori poate prea temperamentală, iar S.O.S. se potrivește perfect cu starea mea”, povestește artista.
Bella Santiago s-a făcut remarcată în 2016, în cadrul show-ului „Românii au talent” prin interpretările excepționale ale unor piese precum „I Will Always Love You”, „Hello” și „Drunk In Love”. La începutul anului 2017, artista a lansat primul single și videoclip din cariera sa solo, „Unpredictable”. Apoi, în septembrie, începe colaborarea cu trupa Jukebox și lansează piese precum „Vocea ta” și „Auzi cum bate”, iar un an mai târziu, împreună cu trupa, participă la Selecția Națională Eurovision 2018.
La finalul lui 2018, frumoasa filipineză este desemnată marea câștigătoare X Factor. Artista a reușit în finală să cucerească atât jurații „X Factor”, cât și publicul cu piesele „Fata verde” și „Cine m-a făcut om mare”, dar și cu un mash-up format din hiturile celebrei Beyonce. Până în prezent, a lansat single-uri precum „Army Of Love”, „Pantera” și a colaborat cu Barbara Isasi și Yasiris pentru „Tu Perdicion”, piesă ce a ajuns în topurile muzicale din Mexic.
Bella Santiago lansează „S.O.S.”:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

ten + six =