[VIDEO] Halucinant: Zeci de cetățeni străini găsiți în remorca unui TIR

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac au depistat, ascunşi în remorca unui TIR, 48 de cetăţeni din Irak, Iran, Siria, Afganistan și India, pe care şoferul mijlocului de transport a încercat să îi scoată ilegal din România. Faptul că au fost găsiți zeci de persoane în remorca unui TIR demonstrează că rețelele de traficanți funcționează pe această zonă.
În data de 26.11.2019, în jurul orei 20.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean român, conducând un ansamblu rutier format din cap tractor şi semiremorca, ambele înmatriculate în România. Şoferul transporta piese auto pentru o societate din Austria. În baza analizei de risc specifice, poliţiştii de frontieră efectuat un controlul amănunţit al mijlocului de transport, în urma căruia, în semiremorcă, au fost descoperite ascunse 48 de persoane. În cadrul primelor verificări, polițiștii de frontieră au stabilit că aceștia sunt cetăţeni din Irak, Iran, Siria, Afganistan și India, şase minori, trei femei și 39 de bărbați, solicitanţi de azil în ţara noastră.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de migranți pentru şoferul TIR-ului şi de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat față de cei 48 de cetăţeni străini.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 − 3 =