Lidia Buble lansează „Lacătul și femeia”, o poveste sensibilă de dragoste spusă pe note musicale

După ce a colaborat cu Descemer Bueno pentru „Margarita”, Lidia Buble lansează o baladă de dragoste, spusă pe note muzicale:„Lacătul și femeia”.
„Bărbați… Căutați femeia ce vă lasă să fiți copil lângă ea. Femei… Găsiți bărbatul ce să vă spună cu drag „Frumoasa mea”. Am așteptat un an să lansez piesa asta, ca un manifest, ca un răspuns într-un oracol, ca o hipnoză pe care doar dragostea o poate da”, a declarat Lidia.
Compus de Dorian Oswin și Anastasia Sandu, single-ul „Lacătul și femeia” prezintă o poveste de iubire sensibilă în care orice îndrăgostit visător se poate regăsi cu ușurință. Regizat de SAN, videoclipul piesei a fost filmat în decoruri în care minimalismul se îmbină cu dansul și starea pe care artista le dezvăluie pas cu pas.
Lidia Buble și-a început cariera în 2014 cu piesa „Noi simțim la fel“, iar în același an a câștigat premiul „Best New Act“ la Romanian Music Awards. Au urmat apoi single-uri ca „Inima nu știe“, „Le-am spus si fetelor“ (feat. Amira), „Mă cerți“ (feat. Adi Sina) și „Mi-e bine“ (feat. Matteo), piese ce au adunat sute de milioane de vizualizări pe YouTube. În octombrie 2017, artista a lansat „Cămașa”, single care s-a menținut în topul celor mai difuzate piese la radio și a adunat peste 39 de milioane de vizualizări pe YouTube. Apoi, Lidia și-a surprins bublișorii cu „Sub apă”, clip care a cucerit publicul din România și care a spart orice tipar, în materie de producție video. În urmă cu un an, a lansat „Tu”, o piesă despre sentimentele puternice pe care un îndrăgostit le are față de jumătatea sa, cu un videoclip desprins dintr-un film romance, iar în martie a lansat „Asta sunt eu”, o piesă sinceră și prima colaborare dintre artista și What’s UP.
A urmat „Undeva la mijloc”, în care Lidia dezvăluie o atitudine de „bad girl” și un look rock extrem de sexy. La începutul acestei toamne, artista a lansat alături de Descemer Bueno, unul dintre cei mai iubiți artiști latino din lume, „Margarita”, o piesă hot, cu versuri în engleză și spaniolă.
Lidia Buble, „Lacătul și femeia”:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

four + one =