3 Sud Est lansează „Epic”

3 Sud Est încheie anul „Epic” cu o nouă piesă. Single-ul ce poartă și numele următorului album este compus de către Laurențiu Duță și Viorel Șipoș, iar de producție s-a ocupat Laurențiu Duță. „Epic” este o melodie despre cel mai puternic și frumos sentiment din lume: iubirea, care învinge indiferent de situație. „Anul 2019 a fost un an foarte bun, chiar #Epic, așa cum se numește și cea mai nouă piesă a noastră și nu puteam decât să încheiem anul alături de voi. Împreună suntem învingători și vrem să vă mulțumim pentru că datorită vouă muzica noastră se aude și astăzi în difuzoare”, a declarat Laurențiu Duță.
În urmă cu două luni, 3 Sud Est a marcat împlinirea a 22 de ani de la înființare cu un imn muzical despre cel mai important și mai de preț lucru: „Prietenia”.
La începutul acestui an, trupa a lansat „Focul”, o poveste de dragoste sensibilă spusă pe acorduri dulci de chitară. În mai 2018, 3 Sud Est a lansat „Dansăm în ploaie”, o piesă fresh despre fericire și dragoste. La sfârșitul anului 2017, trupa a lansat „Stele”, hit ce a cucerit topurile muzicale radio și TV și a adunat peste 14 milioane de vizualizări pe YouTube.
În vara aceluiași an, trupa 3 Sud Est a lansat „Am dat tot”, o piesă romantică, inspirată de amintirile și poveștile de dragoste trăite de ei, iar în 2016 trupa a lansat single-ul de succes și clipul „Cine ești?”, o frumoasă piesă de dragoste ce a cucerit topurile muzicale TV și radio.
Tot în 2016, Laurențiu Duță, Viorel Șipoș și Mihai Budeanu au lansat piesa „Adio”, iar în 2015 au colaborat cu Inna pentru hitul „Mai stai”, care a adunat peste 17 milioane de vizualizări pe YouTube. 3 Sud Est este una dintre cele mai de succes trupe de pe piața românească, cei trei membri primind titlul de „Regii muzicii de dance“. Printre cele mai cunoscute melodii se numără „Ai plecat“, primul single al trupei care le-a definit caracteristicile muzicale și le-a adus succes, dar și „Amintirile“, cea mai îndrăgită piesă a celor trei.
3 Sud Est, „Epic”:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

twelve − eleven =