VEZI AICI ce au descoperit polițiștii de frontieră de la Nădlac: o autoutilitară de 50.000 euro, căutată de autoritățile engleze

Foto: Arhiva

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au descoperit o autoutilitară marca Mercedes Benz, în valoare de 50.000 de lei, căutată de autorităţile din Marea Britanie. În data de 28.11.2019, în jurul orei 09.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un cetăţean albanez în vârstă de 45 de ani, conducând o autoutilitară marca Mercedes-Benz, înmatriculată în Marea Britanie. La controlul de frontieră, în urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat faptul că autovehiculul figurează ca „bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie. Şoferul autoutilitarei a precizat faptul că acesta nu îi aparţine şi nu cunoştea faptul că ar fi fost căutat de autorităţi.
Autoutilitara, în valoare de 50.000 de lei, a fost indisponibilizată la sediul S.T.P.F Arad, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

fourteen − three =