A circulat un an cu un Audi A6 cumpărat din Austria și în vama Nădlac a aflat că mașina era căutată de autoritățile din Germania

Foto: Arhiva

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au descoperit un autoturism marca Audi, model A6, în valoare de 4.000 de euro, căutat de autorităţile din Germania. În data de 02.12.2019, în jurul orei 18.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un cetăţean român în vârstă de 28 de ani, conducând un autoturism marca Audi A6. La controlul de frontieră, în urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat faptul că autovehiculul figurează ca „bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autorităţile din Germania în urmă cu o lună. Şoferul autoturismului a declarat că l-a cumpărat de la un cetăţean turc, din Austria, în urmă cu un an şi nu știa că ar fi fost căutat de autorităţi.
Maşina, în valoare de 4.000 de euro, a fost indisponibilizată la sediul S.T.P.F Arad, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 − 5 =