Șapte dintr-o lovitură pe Banu Mărăcine: un bărbat a distrus cu gantera șapte mașini

Foto: Arhiva

S-a întâmplat în municipiul Arad, într-o zonă centrală: un bărbat a distus șapte mașini.
În această dimineață, în jurul orei 04:30, un bărbat de 35 de ani din Arad, a luat gantera și a lovit șapte autoturisme. Pentru că nu a fost mulțumit de rezultatele obținute, a aruncat cu pietre în mașini. Printre autoturismele avariate se află și al său. „Până în prezent trei persoane vătămate au formulat plângere prealabilă, urmând ca polițiștii Biroului de Investigații Criminale să îi identifice și pe ceilalți proprietari. În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere”, a declarat inspector principal de poliție Adina Aconstantinesei. Bărbatul a fost internat la spital.

UPDATE:

În aceasta dimineață, în jurul orei 4,30, polițiștii au fost solicitați prin 112 să se deplaseze la un imobil (bloc) de pe strada Banu Mărăcine, întrucât un bărbat a aruncat cu 2 gantere în parbrizul unui autoturism în timp ce se afla în apartamentul de la etajul 1. La sosirea polițiștilor, bărbatul a sărit de la balconul apartamentului având o macetă în mână. Până la imobilizarea acestuia, bărbatul a distrus 7 autoturisme, inclusiv al său, aruncând cu pietre. La fața locului s-au deplasat și luptători SAS, care l-au imobilizat, după care a fost internat la spitalul de psihiatrie. Este un bărbat de 35 de ani, din Arad. Din informațiile pe care le deținem, bărbatul a mai avut crize care să necesite evaluare psihologică.

Comentarii

comentarii

1 COMMENT

  1. Se numește Bogdan Barbura. Il stie lumea ca are schizofrenie paranoica. Se droghează si a facut pușcărie si in Romania si in Austria pentru furt. E vecin cu mine si a spart sute de masini si geamuri de vreo 30 de abunde cand il cunosc. Locul lui este intr-un spital fiindcă si acum 10
    Ani si-a desfigurat o iubita ce locuia chiar la cateva blocuri vecine 11 mai exact.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × 2 =