„Paharele”: Lino Golden și Mario Fresh lansează împreună un nou single

Lino Golden și Mario Fresh încheie anul cu o super colaborare. Cei doi lansează „Paharele”, un single fun, pentru cei care iubesc petrecerile și care visează deja la vara. O coproducție Cat Music și Golden Boy Society, versurile piesei sunt scrise de Lino Golden, Alex Velea și Rashid, muzica este compusa de Alex Velea, iar instrumentalul este realizat de Răzvan Matache și Florin Buzea. „Este prima piesă pe care o lansăm împreună după mult timp. Vom continua cu siguranță să colaborăm, poate chiar vom face un proiect împreună”, a declarat Lino Golden.
„Îmi place mult «Paharele», piesa pe care băieții de la Golden Boy Society au creat-o. Mă bucur că am colaborat cu Lino, fratele meu”, adaugă Mario Fresh.
Cu un traseu muzical care a început încă de la vârsta de 6 ani, când Lino a descoperit violoncelul, tânărul artist și-a continuat studiile muzicale cu lecții de pian, iar la 13 ani a început să scrie versuri rap. În prezent compune și produce muzică. Printre piesele sale se regăsesc „Panamera”, „Sus ca Jordan”, „Maceta”, „Fifa”, “N-am văzut ca tine” (feat. Alex Velea), „MEDU$A”,Shoturi”, „BALENCIAGA” și multe altele.
Mario Fresh are în portofoliu numeroase premii muzicale, dar și single-uri cu milioane de vizualizări pe YouTube, de la prima piesă pe care a lansat-o, „N-ai școală… e nasol”, până la single-urile „Am rămas cu gândul”, „Iartă-mă”, „Cum îmi place”, „Fata de la metrou”, „Alfabetul iubirii” sau „Solo”, hit ce a cucerit topurile muzicale și a generat aproape 8 milioane de vizualizări pe YouTube. În mijlocul verii, Mario Fresh și Dorian Popa au lansat o piesa latino, foarte „fierbinte”: „Caliente”.
Lino Golden și Mario Fresh, „Paharele”:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

twelve − eleven =