Dj Lucian&Geo: “Viața trebuie trăită mereu cu zâmbetul pe buze, ascultând muzica bună și gândind pozitiv!”

Dj Lucian (Lucian Mitrache) și Geo (George Naiță), doi tineri foarte talentați și ambițioși, și-au unit forțele pentru a crea un proiect de succes, un proiect muzical diferit față de ceea se produce pe piața muzicală din România. Cei doi artiști au reușit în premieră pentru țara noastră să colaboreze cu artiști de renume precum celebrii Wolfpack, cei care s-au clasat pe locul 38 în DJ Mag Top 100 DJs în anul 2019,DJS FROM MARS cunoscuți ca și „regii mashup-urilor” și care au colaborat cu legendarul David Guetta sau Tigerlily, cea mai apreciată și cunoscuta Dj-ita din Australia. Piesele și remixurile lor sunt difuzate la multe radiouri internaționale și se bucură de un feedback pozitiv din partea unor artiști foarte cunoscuți din industria EDM.
– Cum a fost anul 2019 pentru voi?
-Anul 2019 a fost foarte bun pentru noi. Am reușit să colaborăm în premieră pentru România cu nume foarte cunoscute din industria EDM precum Wolfpack, protejații legendarilor Dimitri Vegas &Like Mike, cu Justin Prime, un nume foarte cunoscut în industrie, cu unul dintre cei mai buni Dj din Italia, Rudeejay, cu Flip Capella, cel mai bun Dj și producător din Austria, cu Tigerlily, TWIIG.Will Fast și MIKRO.Piesele și remixurile noastre au fost difuzate de radiouri din întreaga lume, iar remixul Ahzee Vs Zafir Ifrach Vs Sagi Abitpul – Afrokai Stars (Dj Lucian &Geo Edit) s-a bucurat de un real succes la Dubai și în țări precum Maroc și Tunisia. Terminăm anul 2019 în forță, cu o altă colaborare de excepție. De data asta colaborăm cu cea mai apreciată și cea mai sexy Dji-tă din Italia, Nausica.
-Ce înseamnă muzica pentru voi?
-Muzica pentru noi înseamnă libertate. Muzica este leacul minții, muzica este arta de a gândi cu sunete, este tot ce poate fi mai frumos în “partitura vieții”. Noi ne exprimăm prin muzică și ne dorim ca muzica noastră să fie “pansament” pentru suflet și minte. Muzica este “religia” noastră… Noi facem muzica din suflet pentru suflet! Cum spunea și Emil Cioran: “Dacă nu am fi avut suflet, ni l-ar fi creat muzica!”
-Se apropie sărbătorile de iarna! Ce faceți de Crăciun și de Revelion?
-Sărbătorile le vom petrece alături de cei dragi, dar avem o mare surpriză pentru fanii noștri și pentru ascultătorii de muzica bună… De Crăciun și de Revelion vă aducem cea mai bună muzică de festival, la party-urile organizate de un radio internațional cu muzică de club (OnlineDjRadio). Alături de noi vor fi și alte nume consacrate ale muzicii de club precum Corey Biggs, DJS FROM MARS, Wolfpack, Coyu, Cuebrick, Flip Capella, Sean Norvis și alții, cu care vom face un super show.
-Ce așteptări aveți de la 2020? Ce surprize mai pregătiți fanilor?
-Pentru anul 2020 pregătim multe surprize muzicale și alte colaborări de excepție în premieră pentru România. Vom continua să lansăm piese și remixuri EDM, dar lucrăm și la ceva special, o piesă de radio, cu care sperăm să ajungem la inimile iubitorilor de muzică bună. Noi nu facem compromisuri, facem doar ceea ce simțim …
-Un mesaj pentru cititorii acestui blog și pentru fanii voștri.
-Viața trebuie trăită mereu cu zâmbetul pe buze, ascultând muzica bună și gândind pozitiv! Mulțumim frumos tuturor celor care ne susțin și ne apreciază muzica, dar și celor care ne pun bețe în roate pentru că ne motivează și mai mult. Fără voi dragilor, noi nu am exista! Să aveți un Crăciun ca-n povești alături de cei dragi și un An Nou plin de realizări pe toate planurile, sănătate și multă fericire!

Comentarii

comentarii

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × three =