An de activitate intensă pentru CCIA: aproape 800 de expozanți au participat la cele 10 târguri organizate de Cameră

Anul 2019 a fost unul extrem de bun pentru Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad care se află în topul Camerelor judeţene, prin activitatea pe care o desfăşoară şi prin numărul membrilor pe care reuşeşte să îl menţină. „A fost un an plin de evenimente, expoziții, conferinţe și seminarii, cursuri de formare profesională. Toate acestea au făcut ca activitatea CCIA Arad să fie una intensă”, a declarat preşedintele CCIA Arad, arh. Gheorghe Seculici.
În acest an, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad a derulat un amplu şi complex program de instruire, oferind o gamă variată de cursuri, fiind organizate 28 cursuri de formare, totalizând un număr de 648 participanți.
În domeniul organizării de târguri și expoziții, o prioritate în cadrul preocupărilor instiţuţiei, CCIA Arad a organizat în acest an, 10 târguri, care au adunat 763 de expozanţi şi 42.349 vizitatori.
Pe plan extern s-au creat și întreținut relații de colaborare cu instituții similare din străinătate. La parteneriatele existente, s-au mai adăugat cele cu Camera de Comerţ Hajdu Bihar şi Consiliul Chinez, pentru promovarea comerţului din Changzhou.
Ultimul eveniment al CCIA Arad este petrecerea de Revelion 2020, ce va avea loc la Expo Arad: vor fi două petreceri, în două pavilioane separate, una cu muzică live şi una cu DJ.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

11 + twelve =