Selena Gomez lansează albumul „Rare”

Al treilea material discografic al artistei include hitul „Lose You To Love Me” și track-ul omonim „Rare”.
Selena Gomez lansează albumul „Rare”, ce pune accent pe o parte din călătoria spre vindecare și maturizare, după cum a declarat artista. „Lose You To Love Me”, prima piesă extrasă de pe albumul „Rare”, compusă alături de Julia Michaels, Justin Tranter, Mattias Larsson și Robin Fredriksson, a devenit în 2019 primul no. 1 al Selenei. Deja devenit hit, track-ul a adunat peste 760 de milioane de stream-uri la nivel global și a fost inclus în categoria „Best Songs of 2019” de critici din toată lumea.
Albumul „Rare” conține 13 piese, printre care piesele lansate „Look At Her Now”, „Lose You To Love Me”, două colaborări (Crowded Room, feat. 6LACK, A Sweeter Place, feat. Kid Cudi) și un track omonim, „Rare”.
Selena Gomez a adunat, până în prezent, 8 melodii care au ajuns în Top 10 în topul Billboard, dintre care două au fost top 5 (Same Old Love, Good For You). Single-ul „Bad Liar” a fost desemnat de către Billboard cea mai bună piesă a anului 2017. Anul trecut, Selena a colaborat cu Benny Blanco, J Balvin și Tainy pentru „I Can’t Get Enough”, iar în 2018 cu DJ Snake, Ozuna și Cardi B pentru hitul mondial „Taki Taki”. Melodii precum „It Ain’t Me” (feat. Kygo), „Bad Liar”, „Fetish” sau „Wolves” au fost certificate de către RIAA cu discuri de aur sau platină.
Ascultă/Descarcă albumul: https://umusic.lnk.to/SelenaGomezRare

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + nine =