Andreea Olaru pune „Sare pe rană”

Andreea Olaru își plânge durerea în videoclipul celei mai recente piese – „Sare pe rană”.Frumoasa artistă a filmat videoclipul piesei „Sare pe rană” fiind înconjurată de 30 de kilograme de sare, iar unul dintre cadre a fost filmat pe o platformă din sticlă, ridicată la 2 metri, într-un decor construit de la zero.
Piesa este compusă de Mario Stoica, Edward Sanda, Jo și Radu Marian Claudiu, iar videoclipul a fost regizat de Kobzzon. În videoclip, Andreea poarta o ținută neagră, sexy, din dantelă, semnată Antonia Nae, în care a filmat pe parcursul unei zile, la temperaturi scăzute.
Asculta / Descarcă piesa: https://AndreeaOlaru.lnk.to/SarePeRana
Andreea și-a descoperit talentul și pasiunea pentru cântat la 6 ani, dar nu a fost îndrumată către muzică, ajungând să devină absolventă a Facultății de Drept. Andreea Olaru a apărut în lumina reflectoarelor odată cu prezența de la Vocea României. După primul ei single – „Oare o să-ți amintești”, în colaborare cu Robert Toma, am fost siguri că o să vă amintiți de ea. Al doilea single lansat de Andreea a fost „Demonul meu”, care a fost prezentat în două versiuni, cu versuri în limba română și cu versuri în limba engleză. La începutul anului 2019, Andreea a lansat “Sun-o pe ea”, iar pentru toate nopțile de vară, la finalul verii, Andreea a lansat melodia “Călători”.
Andreea Olaru, „Sare pe rană”:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

eight − eight =