Mamă grijulie: și-a ascuns copilul în portbagaj pentru a-l scoate ilegal din țară

Foto: Arhiva

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak au depistat o femeie, cetăţean român, care a încercat să-şi scoată ilegal din ţară fiul în vârstă de 13 ani, ascunzându-l în portbagajul unui autoturism.
În data de 21.01.2020, în jurul orei 11.30, la P.T.F Nădlac – Nagylak, s-a prezentat la ieşirea din ţară un cetăţean român în vârstă de 26 de ani, conducând un autoturism BMW, înmatriculat în Spania. Alături de el în mașină se mai afla și o femeie de 32 de ani.
În urma analizei de risc specifice, poliţiştii de frontieră au controlat mașina şi au descoperit un copil ascuns sub o pătură în portbagaj. Acesta era fiul de 13 ani al femeii, care a declarat că și-a ascuns copilul pentru că nu avea procură notarială din partea tatălui pentru a-l duce în Spania.
În cauză, poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei celor trei cetăţeni, efectuând totodată, cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de participaţie improprie la tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor, să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

13 + five =