[VIDEO] Octavian Potolia și-a lansat candidatura la Primăria Șofronea în sunetul muzicii populare

Octavian Potolia, un tânăr om de afaceri din Șofronea, și-a lansat joi seara candidatura la Primăria comunei Șofronea. În sala Căminului cultural din localitate s-au adunat aproape două sute de persoane, care au asistat la un spectacol folcloric susținut de Tinu Vereșezan și Lucian Drăgan Junior. Ansamblul de dansuri populare Bujorii Junior, compus din copii din Șofronea, a susținut de asemenea un recital.
La lansare au luat parte membri din conducerea ALDE Arad, dar și candidați ai partidului la mai multe primării din județ. Președintele ALDE Arad, deputatul Eusebiu Pistru și Iulian Stana, secretar de stat la Ministerul Mediului și președintele organizației municipale ALDE Arad au salutat candidatura lui Octavian Potolia la fotoliul de primar al comunei și au ținut scurte prezentări. Octavian Potolia a explicat de ce a decis să candideze: „Suntem la doar 7 kilometri de Arad însă civilizația este la ani lumină de Șofronea. Știți cum a fost condusă în ultimele decenii comuna: în timp ce alții s-au dezvoltat, noi am stat pe loc. Șofronea are nevoie de drumuri moderne, de străzi luminate, de o farmacie, un cabinet stomatologic și lista poate continua. Până acum, nu a fost cine să vă ofere aceste facilități. Eu vin acum, în fața dumneavoastră și vă anunț că am decis ferm că este cazul să mă implic”, a spus Octavian Potolia. O parte din viziunea sa privind viitorul comunei a putut fi văzută de toți cei prezenți pe un ecran uriaș de pe scena căminului cultural, unde a rulat un colaj de fotografii actuale din Șofronea și propunerile lui Octavian Potolia pentru viitor, dacă va ajunge primar.


Candidatul la Primărie a anunțat că în 7 martie va organiza, în același loc, un spectacol susținut doar de artiști locali. Localnicii din Șofronea au fost invitați să participe la dezbateri publice pe marginea programului cu care Octavian Potolia va candida pentru primărie.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

fourteen − nine =