Spada vs Prezioso aduc in actualitate hitul „Eye of the Tiger” de la Survivor

Spada și Prezioso, celebrii Dji italieni, lansează în 2020 track-ul „Tiger”, inspirat de celebrul hit al trupei Survivor.

„Tiger”, în varianta Spada vs Prezioso, este o fuziune între trecut și prezent, cu o energie extraordinară, care va stârni cu siguranță amintiri în rândul celor care știu deja hitul „Eye Of The Tiger”. Lansată în 1982, piesa celor de la Survivor a fost și coloana sonoră a filmului „Rocky”.

Cu peste 100 milioane de streamuri și 20 de milioane de vizualizări pe YouTube, Spada a colaborat până în prezent cu EDX, Redondo, Ferreck Dawn, Elen Leyon, a ajuns în topurile muzicale din UK, Franța, Italia. Printre artiștii pe care i-a remixat se numără Zhu, Emma Louise, Robin Schulz, Roger Sanchez, printre alții, iar piesele lui au fost incluse în mixuri ale unor artiști ca Tiesto, Don Diablo, Hardwell, Fedde Le Grand, Benny Benassi.

Prezioso și-a descoperit pasiunea pentru muzică de la vârsta de 11 ani, când părinții lui -au dus la celebrul club Much More din Roma. Acolo, în lumea plină de culori și muzică, a înțeles ce trebuie să facă DJ. Câțiva ani mai târziu, a fost prezent la campionatul mondial de DJ de la Londra. Nu a câștigat, însă a fost foarte motivat să facă muzică, încât în perioada de după s-a închis în casă pentru a lucra intensiv. În 1991, după ce a câștigat Walky Cup, a ieșit pe locul doi la concursul local BEST DJ (Italia). Așa a început, practic, aventura muzicală în cadrul emisiunii radio, Deejay Time, transmis de Radio Deejay. Prezioso colaborează cu Jovanotti la hit-ul Tempo și, împreună cu Andrea și Marvin, lansează hit-ul internațional, Tell Me Why. După ce participa la Street Parade în Zurich și Love Parade din Berlin, ajunge să fie din ce în ce mai cunoscut în afara țării, pune muzica în fața unui public foarte mare din afara Italiei.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + seven =