Liviu Teodorescu lansează o piesă manifest la început de an: „Cerule” – feat. BRUJA

Cerule, ești acolo, cerule, îți vedem doar zările, n-auzim chemările.
Cerule, spală-ne cu ploile…

Liviu Teodorescu începe anul 2020 cu o piesă manifest, „Cerule”, featuring excentrica BRUJA. „Cerule” reintregește ideea ca omul trebuie să rămână într-o strânsă legătură cu mediul înconjurător și cu tot ce oferă acesta. Piesa expune în versuri faptul că oamenii ar trebui să fie mai conștienți în legătură cu ce se întâmplă în natură, să lase ego-ul deoparte și să aibă grijă de toate elementele ei.
„#Cerule e o piesă cu un mesaj care se potrivește cu atmosfera de pe Glob din acest moment. Uneori, arta are rolul de a-i pune omului oglinda în față. De aici, avem 2 opțiuni: să acționam și să începem schimbarea cu fiecare dintre noi, sau să ne mințim în continuare că e totul bine și să așteptăm momentul în care necesitatea schimbării va deveni o presiune uriașă. Pentru mine, schimbarea înseamnă să încerc să fiu mai responsabil și să răspândesc în jur înțelegere și compasiune. Și, cel mai important, să fiu sincer cu mine, ca să pot fi sincer și cu ceilalți”, a declarat Liviu Teodorescu.
Ascultă / Descarcă: https://LiviuTeodorescu.lnk.to/Cerule
Pentru videoclip, Liviu Teodorescu a lucrat cu Cris Blaziny, cel care a regizat ultimele clipuri ale artistului. Imaginile au fost surprinse într-o zi însorită, dar friguroasă de iarnă, într-o pădure în apropiere de București. Liviu și Bruja au avut de înfruntat un frig năprasnic, însă rezultatele sunt pe măsura așteptărilor. Unde mai pui că pentru un efect și mai dramatic, au fost folosite mașini de fum și de vânt, realizând astfel set-up-ul complet. Muzica și textul piesei au fost realizate de Liviu Teodorescu, alături de Bruja și Iulia Iacob, pentru producție a lucrat cu Ionuț Vasilache, iar mix & master-ul a fost realizat de Max Kissaru.
Liviu Teodorescu este, cu siguranţă, una dintre cele mai bune voci masculine din România, piesele sale au milioane de vizualizări pe YouTube, iar contul lui de Instagram și canalul propriu de YouTube numără peste 650 de mii de urmăritori fiecare. Artist și compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat în industria muzicală odată cu apariţia în cadrul emisiunii concurs „Vocea României”. De atunci a lansat numeroase hit-uri și are propriul studio de producție muzicală, LiTE Music. „Fanele”, „Ești Piesă”, “Obsesie”, “Lista de Păcate” sau „Ascultă” sunt doar câteva dintre piesele care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

seventeen − five =