Mihai Fifor către pesediștii arădeni: Vă chem alături de mine și vă îndemn să luptăm pentru schimbare și revenirea la performanță

Competiția internă din cadrul PSD Arad, marcată de atacuri uneori de-a dreptul josnice, intră în ultima săptămână Senatorul Mihai Fifor a lansat, luni dimineața, un îndemn către susținătorii săi, pe contul său de pe o rețea de socializare, prin care îi cheamă să vină alături de echipa sa și să lupte împreună pentru a schimba destinul organizației.
„In cateva zile, PSD Arad are de dat proba maturitatii sale politice. Ca in orice organizatie, politica sau nu, competitia reprezinta resortul ce da dinamica dezvoltarii organizatiei in sine. PSD Arad va trebui sa arate ca, dupa 10 ani marcati de lipsa competitiei interne sau de pseudo-competitii, poate, cu intelepciune, pragmatism si maturitate, sa isi aleaga drumul pentru viitorii ani.
Numai de noi depinde daca vom vrea sa alegem schimbarea menita sa aduca o noua viziune si sa dea o noua dimensiune modului de a face politica social-democrata la Arad, cu si pentru cetateni. Sau, vom alege, in continuare, sa ramanem inchistati intr-o structura autocrata, devenita tot mai inchisa si mai absenta din viata publica, dominata de interese personale marunte, care sufoca orice posibilitate de a redeveni ofertanti in piata politica aradeana. De noi depinde drumul pe care vom alege sa mergem pe 7 februarie. Numai de noi. Eu unul va chem alaturi de mine si va indemn sa luptam pentru schimbare, pentru revenirea la performanta, valori autentice, spirit de echipa, meritocratie, onestitate si integritate, toate elemente definitorii pentru reconstructia PSD Arad”, a scris senatorul Mihai Fifor pe contul său de Facebook.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × 1 =