Alexandra Stan lansează videoclipul piesei „Obsesii”

Pe 02.02.2020, la ora 20:00, Alexandra Stan a lansat pe canalul său de YouTube videoclipul piesei „Obsesii”, fiind primul proiect lansat anul acesta de către artistă. Vineri, 31 ianuarie 2020, Alexandra a postat pe conturile sale de streaming melodia „Obsesii”, locul în care adună milioane de ascultări. Pe Spotify, Alexandra Stan are cea mai ascultată piesă a unei artiste din România, „Mr. Saxobeat”, cu peste 3,6 milioane.
Asculta / Descarcă #Obsesii: https://AlexandraStan.lnk.to/Obsesii
Daca publicul a făcut obsesii pentru toate melodiile lansate de Alexandra până în prezent, cu siguranță poezia vizuală și auditivă numită simplu „Obsesii” va cuceri inimile fanilor de pretutindeni, chiar dacă are versuri în limba română. Spusă în cele mai frumoase metafore, cu versuri scrise de Alex Pelin, piesa „Obsesii” aduce în prim plan ideea că iubirea poate deveni cea mai grea obsesie.
Melodia „Obsesii” a fost compusă de Vlad Lucan și Alex Pelin, iar vibe-ul general pare să te conducă într-un univers personal, ce mizează pe imagini create de imaginație. Bogdan Daragiu, regizorul videoclipului, transpune în alb-negru cele mai intense dorințe; imagini ce construiesc un univers magnetic, cu treceri de la lipsa la dorință și, mai apoi, la stare.
Alexandra și-a făcut debutul în muzică alături de MediaPro Music, când a lansat single-ul „Lollipop / Param Pam Pam”. Ulterior, au urmat single-uri ca „Mr. Saxobeat”, „Lemonade” sau „Get Back (ASAP)”. La 10 ani distanță, artista a reintrat în portofoliul Universal Music Romania & MediaPro Music. Alexandra Stan a cucerit întreaga lume cu hitul „Mr. Saxobeat”, iar anul acesta aniversează 10 ani de activitate muzicală. De-a lungul carierei sale, artista a lansat patru albume (Saxobeats, Unlocked, Alesta, Mami), cu zeci de single-uri de top, a avut colaborări cu artiști ca Daddy Yankee, Havana, Mohombi sau Manuel Riva și a strâns o comunitate online de peste 6,5 milioane de fani. Alexandra este și singura artistă din România a cărei piesa, „Mr Saxobeat”, a fost interpretată de un alt star internațional, Selena Gomez.
Alexandra Stan lansează videoclipul piesei „Obsesii”:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

twenty − 7 =