„Centrul” anunță amânarea conferinței județene extraordinare a PSD Arad

Conducerea PSD a transmis o nouă adresă către conducerea organizației PSD Arad. De această dată, social-democrații arădeni sunt anunțați că organizarea conferinței județene extraordinare, planificată inițial pentru data de 7 februarie, se amână.
„Către Organizația Județeană PSD Arad
În atenția domnului Dorel Căprar, Președinte
Stimate coleg,
Având în vedere situația politică actuală, care impune prezența conducerii PSD la București pentru organizarea activităților politice din perioada imediat următoare, conducerea partidului a decis amânarea Conferinței Extraordinare a Organizației Județene PSD Arad.
În acest sens, pentru a asigura prezența conducerii naționale a partidului la lucrările Conferinței Extraordinare, data conferinței va fi stabilită de comun acord”, se arată în adresa semnată de Marcel Ciolacu, președinte interimar al PSD și Paul Stănescu, secretar general interimar al PSD.
Adresa anterioară, privind atenționarea pesediștilor arădeni privind condițiile statutare de organizare și desfășurare a conferinței extraordinare județene, a fost ignorată de conducerea PSD Arad care a stabilit că… statutul ar fi interpretat de semnatari, președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu și secretarul general interimar, Paul Stănescu, în folosul anumitor persoane. Așteptăm să vedem cum va primi președintele Dorel Căprar decizia conducerii PSD de amânare a conferinței județene extraordinare a PSD Arad.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici