Mihai Fifor: Nu particip la o competiție anulată de conducerea partidului

Senatorul Mihai Fifor reacționează față de zvonul că s-ar retrage din cursa pentru șefia PSD Arad. “Nu mă retrag dar refuz să girez o competiție trucată. Eu sunt om de echipă și nu îmi abandonez colegii“, a declarat Mihai Fifor. Senatorul a postat un text lămuritor pe contul său de pe o rețea de socializare.

”Eu nu ma retrag niciodata, cum incearca unii sa imprastie in oras, ca fake news. Ar vrea poate unii, dar nu vor avea aceasta satisfactie! Eu respect decizia conducerii partidului, care a dispus amanarea conferintei.

Greu, frate, greu…😊 Greu sa faci diferenta intre “a te retrage” dintr-o competitie si “a refuza” sa participi la o competitie viciata in profunzimea ei. Treaba de semantica….si de principii pe care refuz sa le incalc.

Eu refuz sa girez o “competitie” organizata de unul dintre candidati dupa bunul plac, fara transparenta, consultare si cu incalcarea grosolana a statutului si a oricarei discipline de partid.

Daca se voia competitie, presedintele nu mai era “presedinte” care sa impuna cu brutalitate votul nestatutar, ci devenea “candidat”, care sa respecte regulile jocului, ca toata lumea, asa cum le prevede clar statutul. Iar organizator era, in mod firesc, cel desemnat tot de statut, adica secretarul executiv.

In fine…greu sa intelegi ce inseamna sa ai principii, daca nu le-ai avut toata viata.” a postat Mihai Fifor pe contul său de Facebook.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 − three =