Tremură Ciolacu: Dorel Căprar, realesul de Arad la conferința care nu trebuia să existe, se răzbună și nu îl mai vrea președinte PSD

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, are motive să se teamă: după ce a declarat că deputatul Dorel Căprar ar trebui să se dea la o parte pentru că este cercetat penal, acum suportă răzbunarea cruntă a acestuia. În cadrul conferinței județene extraordinare a PSD Arad, organizată în ciuda deciziei conducerii PSD de a fi amânată, Dorel Căprar, care a fost reales cu voturile a 75 de delegați prezenți, a supus aprobării o rezoluție potrivit căreia organizația arădeană va susține pentru conducerea centrală a PSD pe Sorin Grindeanu, Vasile Dâncu sau Radu Emil Moldovan. Mai mult, Dorel Căprar a atacat direct conducerea interimară a PSD, în frunte cu Marcel Ciolacu, acuzat că ar fi favorizat pe contracandidatul său, Mihai Fifor. „Se pare că cealaltă echipă nu înțelege ce înseamnă fair-play-ul. Probabil că voiau să pună mâna pe organizație cu ajutorul anumitor colegi care conduc interimar organizația națională, probabil încercau să mă scoată din joc prin diferite tertipuri, să accentueze faptul că există un dosar penal”, a declarat Dorel Căprar, care a precizat că se consideră absolut nevinovat. Deputatul social-democrat a mai spus că apreciază că tot ce s-a întâmplat la Arad este perfect statutar.
Dorel Căprar se face că uită subit că a încercat să organizeze o conferință județeană extraordinară nestatutară, cu prezența mai multor delegați decât prevede statutul PSD. Chiar a emis documente în acest sens, renunțând la idee doar în ultima clipă, după ce a fost atenționat repetat de la București că trebuie respectat statutul. Mai mult, a insistat să organizeze conferința în condițiile în care i s-a transmis clar că aceasta trebuie amânată, fapt care a provocat refuzul de a participa al acelora pe care acum realesul Căprar îi acuză. Cum se face și că nu cunoaște prevederile art. 29, alin. 11 din statut, care în obligau să se autosuspende în condițiile în care este cercetat penal, până la o decizie definitivă a Justiției. Nu adversarii politici i-au inventat dosarul penal, acesta există, este instrumentat de DNA și în cadrul său Dorel Căprar este cercetat pentru nu mai puțin de 12 infracțiuni.
Așteptăm să vedem dacă atitudinea belicoasă a lui Dorel Căprar va reuși să sperie conducerea interimară a PSD, în frunte cu președintele interimar Marcel Ciolacu și secretarul general interimar Paul Stănescu, și îi va obliga pe aceștia să valideze rezultatele conferinței care nu trebuia să aibă loc de la Arad. Sau dacă aceștia vor acționa conform statutului PSD, act pe care mulți îl invocă dar foarte puțini par să îl cunoască și să îl respecte.
Foto: https://www.stiripesurse.ro/

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

five + sixteen =