Justin Bieber lansează videoclipul piesei „Intentions”, feat. Quavo

Justin Bieber lansează piesa „Intentions”, extrasă de pe următorul său album – Changes”. Alături de Quavo, Justin lansează și videoclipul piesei pentru care a făcut și un parteneriat cu organizația nonprofit Alexandria House, ce are ca scop ajutorarea femeilor și copiilor și trecerea acestora din centrele de urgență către o viață cu stabilitate economică. Videoclipul piesei „Intentions” spune povestea a trei „absolvenți” ai organizației Alexandria House. Pentru a onora aceste femei incredibile și, totodată, a spune și încuraja vieților a multor oameni aflați în aceeași situație, au fost donați 200.000 de dolari către Alexandria House.
Munca filantropică este una dintre valorile fundamentale ale lui Justin Bieber, încă de la începutul carierei; printre acțiunile intreprinse se numără îndeplinirea a 350 de dorințe ale copiilor bolnavi în faza terminală sau donații către Pencils of Promise, fundație care asigură un mediu propice pentru educația studenților din lumea întreagă.
Anul acesta, Justin continua acțiunile filantropice cu donarea a câte 1 dolar pentru fiecare bilet cumpărat pentru turneul sau, Changes, pentru programele de sănătate mentală. Justin Bieber va lansa pe 14 februarie albumul „Changes”, material care conține 16 melodii, printre care „Yummy”, melodia lansată la începutul anului.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 7 =