Sean Paul colaborează cu Tove Lo pentru single-ul “Calling On Me”

Legendarul Sean Paul, câștigător premii GRAMMY, a revenit cu o colaborare surprinzătoare, “Calling On Me”, featuring Tove Lo.
De-a lungul timpului, Sean a avut colaborări cu unii dintre cei mai mari artiști la nivel internațional ca Sia, Dua Lipa, Nicki Minaj, Kelly Rowland, Migos, David Guetta, J Balvin și DJ Snake. Sean Paul, împreună cu Tove Lo, și ea nominalizată, de-a lungul timpului, la premiile GRAMMY, lansează astăzi piesa „Calling On Me”. „Dacă iubești pe cineva, energia dintre voi nu se schimbă niciodată. Persoana iubită poate să se bazeze pe tine în orice moment. Sunt mândru să am alături o voce atât de bună ca a lui Tove”, a declarat Sean Paul.
Cu aproape 2 miliarde de streamuri adunate la nivel global și 23 de milioane de ascultători, raportat la o lună, pe Spotify, Sean Paul este, fără îndoială, posesorul uneia dinte cele mai iubite și recunoscute voci în industria muzicală. Responsabil pentru numeroase hituri la nivel internațional, ca „Body” feat. Migos, „No Lie” feat. Dua Lipa, „Rockabye” feat. Clean Bandit și piesa care a fost nr. 1 în topul Billboard – „Cheap Thrills” – alături de Sia, rapperul, interpretul și producătorul jamaican Sean Paul nu prezintă semne de încetinire și da startul noului deceniu cu o piesă care va fi hit la nivel internațional, alături de una dintre cele mai respectate și aclamate artiste pop – Tove Lo.
Ascultă/Descarcă piesa: https://umusic.lnk.to/SeanPaulToveLo

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × one =