Român ghinionist: BMW-ul seria 7 cu care intenționa să plece în străinătate i-a fost confiscat

Foto: Arhiva

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au descoperit un autoturism marca BMW seria 7, în valoare de 12.000 de euro, care era căutat de autorităţile din Germania.
Aseară, în jurul orei 20.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean român în vârstă de 22 de ani, conducând un autoturism marca BMW seria 7, înmatriculat în Germania. În urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat faptul că mașina figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alerta fiind introdusă de autorităţile din Germania în data de 07.02.2020. Şoferul autoturismului a declarat că a cumpărat din Germania, în urmă cu aproximativ trei luni de la un cetăţean turc, cu suma de 12.000 de euro şi nu a ştiut că acesta era căutată de autorităţi.
Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

fifteen − 10 =