This is me, Nicole Cherry!

Nicole Cherry face o introspecție la mijloc de februarie și lansează single-ul „Cine sunt eu?”, o vibrație a vindecării și transformării. „Cine sunt eu?” este o călătorie a expansiunii, este trecerea la iubire, prețuire, liniște. Pentru tot trecutul, pentru ce a fost, pentru trăirile împrăștiate, pentru dureri și lacrimi, pentru îmbrățișări și priviri dincolo de măști, pentru vindecare, noua piesă lansată de Nicole Cherry vorbește despre maturizare și de asumarea propriei valori.
Piesa „Cine sunt eu?” este compusă de Adda, Teodor Baghiu, Ana-Maria Ștefan și Victor Bourosu, fiind și prima colaborare dintre cele două artiste. Pentru videoclipul piesei „Cine sunt eu?”, Nicole a lucrat cu Iura Luncasu (regie), Luca-s Art Film (producție), Lucy Faur (styling), George Cozma (hairstyle) și Ana Cucuta (make-up).
Aproape șapte ani de carieră, hituri cu milioane de vizualizări pe YouTube, emoții nemărginite, sute de mii de cireșe, peste 1.900.000 de urmăritori pe Instagram, Nicole Cherry este una dintre cele mai talentate artiste din România, dar și una dintre cele mai cunoscute. Peste 10 hituri lansate, peste 300.000.000 de vizualizări, refrene şi show-uri memorabile, primele locuri în topurile muzicale, trofee importante, dar și multe alte activități demne de un artist de top. Anul acesta artista plănuiește să lanseze primul album din carieră.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 15 =