[VIDEO] Samuel Caba și-a lansat candidatura la Primăria Aradului. El propune o altfel de campanie pentru Primărie

Susținut de sfera civilă, Samuel Caba și-a lansat candidatura la Primăria Aradului. Evenimentul a avut loc la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” din Arad.
Samuel Caba este susținut în demersul său politic de mai multe organizații neguvernamentale. Printre acestea se află Asociația pentru Reformă Civică și Democrație, Asociația Dreptul la Cultură, Muzică și Sport, Asociația Oamenilor de Afaceri Creștini, Coaliția pentru Familie, Asociația familiilor din România, Fundația Umanitară „Alviogut”, pentru ajutorarea persoanelor aflate în stare de nevoie socială și a celor care nu se pot descurca singuri, Asociația Patronatul Național Român și Asociația „Dăm o șansă la viață animalelor abandonate și maltrate”. „Îndrăznește să crezi într-un oraș condus de oamenii cinstiți și cu frică de Dumnezeu. Aradul are viitor. Nu eu, noi suntem Aradul. Trebuie dată încredere oamenilor de bună credință pentru că în definitiv doar împreună ridicăm Aradul”, a spus Florin Coană, vicepreședinte al Asociației pentru Reformă Civică și Democrație,
Samuel Adrian Caba s-a implicat în acțiuni dedicate comunității încă din anul 2004. Ajuns la vârsta de 42 de ani, formează, alături de soția sa Ramona și cei doi copii, Vlad și Hanna, o familie frumoasă, de care pe bună dreptate este foarte mândru. Familia i-a fost și îi este mereu alături și acolo își găsește un plăcut refugiu. A absolvit trei facultăți, Teologie, Sociologie-psihologie și Administrație publică și un master în Consiliere psihologică. A avut șansa să învețe resorturile democrației europene în stagiul pe care l-a petrecut în Parlamentul European. S-a implicat, de-a lungul anilor, în mai multe proiecte politice, administrative și sociale. Din anul 2016 a părăsit scena politică și a dezvoltat proiecte în cadrul Asociației pentru Reformă Civică și Democrație.
Samuel Caba consideră acum că a atins un reper al dezvoltării sale în care este cazul să facă un pas important. Beneficiind de activitatea sa din sfera civilă, alături de alte asociații partenere, este pregătit să își valorifice experiența la un alt nivel. „România are nevoie de schimbare și România are nevoie de principiile Scripturii și de principiile Împărăției lui Dumnezeu”, a spus cunoscutul DJ Geo Da Silva, prezent la lansare și un susținător al lui Samuel Caba. Peter Costea, președintele Coaliției pentru Familie și președinte al Alianței Familiilor din România, a transmis din SUA un mesaj pentru Samuel Caba. Fostul candidat independent la alegerile europarlamentare din 2014 și 2019 a explicat de ce îl susține pe Samuel Caba: „Îl cunosc pe Samuel de câtva timp și pot spune că este dedicat valorilor creștine, tradiționale, conservatoare de care sunt atașat și eu și milioane de alți români și zeci de mii de arădeni. Eu îi doresc mult succes și îl recomand arădenilor să îl voteze la alegerile pentru Primăria Aradului”. Beniamin Lup din Timișoara, reprezentant al Asociației Familiilor din România, al Coaliției pentru familie și al unei rețele de ONG din România și SUA a declarat că îl susține pe Samuel Caba la Primăria Aradului: „Am găsit în Samuel Caba un partener de încredere (…) Felicitări domnule Samuel Caba pentru inițiativă, pentru dorința aceasta de a candida ca independent”.
Candidatul Samuel Caba a prezentat pe scurt problemele Aradului pe care și-a propus, dacă va fi votat, să le rezolve. El propune o altfel de campanie, deoarece: „Cred în schimbare, cred în Dumnezeu, cred în oameni, cred în puterea exemplului, cred că se poate mai bine, mult mai bine, cred în cinste, onestitate, cred în Arad și arădeni”.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 11 =