Tragedie în Aradul Nou: o femeie a murit lovită de tramvai

Un tragic accident a avut loc în această dimineață în cartierul Aradul Nou, pe strada Ștefan cel Mare. O femeie a fost lovită de tramvai. Imediat s-a cerut ajutorul la 112, spunându-se că femeia este inconștientă și nu reacționează.
Tramvaiul a oprit în stație, iar călătorii au coborât. Vatmanul a închis ușile și s-a pus în mișcare. Vagoanele fiind vechi nu sunt prevăzute cu senzori la uși. Astfel, vatmanul nu a putut să vadă că în spate, o persoană se află pe scări, cu intenția de a coborî. Femeia prinsă între uși a căzut sub tramvai. „A intervenit de la Detașamentul Arad o autospecială cu stingere cu spumă, o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD și 10 subofițeri. Echipajele au ajuns la fata locului. S-a constatat că victima este decedată”, a declarat căpitan Călin Domșa, Inspectoratul pentru Situații de Urgențe Arad.

„Din primele cercetări, s-a stabilit că în această dimineață, în jurul orei 07:25, un bărbat de 46  ani, din Arad, a condus un tramvai pe strada Ștefan cel Mare dinspre Calea Timișorii spre gara CFR Aradu Nou. În stația de tramvai din dreptul imobilului cu nr 18 nu a observat că o femeie de 83 ani, din Tauț, intenționează să coboare. Femeia a fost prinsă între ușile tramvaiului, iar în momentul în care vehiculul s-a pus în mișcare femeia a căzut, ajungând sub roți. În urma evenimentului a rezultat decesul femeii. Conducătorul tramvaiului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă”, a declarat inspector de poliție Adina Aconstantinesei.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 − 11 =