La Turnu, șapte dintr-o lovitură: reținuți pe camp, lângă frontiera cu Ungaria

Foto: Arhiva

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Turnu au depistat şapte cetăţeni din Siria, Egipt și Maroc, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, pentru a ajunge în vestul Europei.
Ieri, în jurul orei 11.00, poliţiştii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Turnu au depistat, la aproximativ 200 de metri faţă de linia de frontieră cu statul vecin, şapte persoane care se îndreptau pe jos, spre teritoriul Ungariei şi care nu îşi justificau prezenţa în zonă. În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că grupul este format din trei cetăţeni din Egipt, trei cetăţeni din Siria şi un cetăţean din Maroc, patru bărbaţi și trei minori. Adulții au vârste cuprinse între 19 şi 41 de ani, iar minorii au toţi 16 ani. Aceştia au declarat că doreau să ajungă vestul Europei.
Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei celor șapte și efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

thirteen − 3 =