Case cuprinse de flăcări în dimineața zilei de duminică

Două incendii au pus pe jar pompierii arădeni în ultimele ore. Detașamentul de Pompieri Sebiș a intervenit cu un ofițer, 10 subofițeri, două autospeciale de stingere și o autospecială SMURD în localitatea Chisindia, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă. „Din păcate, în momentul sosirii echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta la întreg imobilul, favorizat de observarea târzie, prezenta in podul casei a materialelor combustibile și există riscul ca acesta să se extindă și la alte imobile învecinate. După aproximativ 3 ore de intervenție, incendiul a fost stins în limitele găsite. Nu s-au înregistrat victime.
Cauza probabilă a incendiului este “jar sau scântei” provenite de la un “coș, canal sau burlan de evacuare a fumului necurățat sau cu defecțiuni””, a declarat maior George Pleșca de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad.
Nici pompierii din municipiu nu au avut liniște în dimineața zilei de duminică. „Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit în această dimineață cu 2 echipaje de stingere, un echipaj SMURD, un echipaj descarcerare ușoară, un ofițer și 14 subofițeri în municipiul Arad pentru stingerea unui incendiu la o anexă cu rol de magazie. Incendiul se manifesta violent, generalizat și cu posibilitatea de propagare la alte 3 imobile învecinate. S-a intervenit aproximativ 2 ore, incendiul fiind stins fără a se extinde la alte construcții. Cauza probabilă a fost scurt circuit electric la un conector electric care prezenta defectiuni”, a mai declarat maior George Pleșca de la ISU Arad.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × 5 =