Venit de la „Brucsles”, Gheorghe Falcă se laudă că a rezolvat banii pentru Palatul Copiilor. Urmează soluția pentru coronavirus?

Foto: Arhiva

Gheorghe Falcă, europarlamentar din primăvară, se implică în problemele Aradului, peste capul colegului său de partid, primarul interimar Călin Bibarț. Falcă se laudă că a reușit să obțină o suplimentare de fonduri pentru Palatul Copiilor, în timp ce Bibarț tace și înghite, deși, legal, el este cel care gestionează acum problemele municipiului Arad. Vizionarul de „Brucsles” este taxat de senatorul Mihai Fifor, președintele PSD Arad, pe contul său de pe o rețea de socializare. „Ce treaba o avea Falca Ghita cu Palatul Copiilor si ce “rezolva” el, e imposibil de spus. Ultima data cand am auzit de acest sinistru personaj era, parca sa zic, europarlamentar. La “Brucsels”. Pe o caruta de bani. Sincer sa fiu, mi-e teama ori de cate ori anunta Ghita ca se rezolva ceva…asa a “rezolvat” si Stadionul UTA si CET-ul, si pista de biciclete, si canalizarea din Bujac, si Mureselul navigabil. Fereasca Dumnezeu sa vrea sa rezolve si coronavirusul, ca nu ne mai scapa nimeni. In rest, merita remarcata fata lui Calin, singurul care, potrivit legii, chiar ar putea sa rezolve cate ceva pentru Arad. #AradulrezolvatdeFalca”, a scris Mihai Fifor pe contul său de Facebook.
Deși susținătorii săi sunt nerăbdători să popularizeze viitoarea reușită globală a idolului lor, Gheorghe Falcă, surprinzător, dă dovadă de modestie și nu ne spune încă modul în care va rezolva el problema coronavirusului care se apropie tot mai amenințător de țara noastră. Dar se pregătește să semneze, probabil, un volum despre cine este coronavirusul și ce vrea el în orașul regenerat urban și, la fiecare ploaie, tot mai navigabil.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

nineteen − ten =