Mabel lansează single-ul „Boyfriend”

La scurt timp de când a fost declarată Best British Female la Brit Awards, Mabel lansează videoclipul piesei „Boyfriend” prin care demonstrează încă o dată că merită trofeul recent, dar și popularitatea de care se bucură.
Mabel a încântat audiența de la Brit Awards cu hitul „Don’t Call Me Up”, iar pe covorul roșu a avut-o alături pe mama sa, Neneh Cherry, care a primit un trofeu Brit în urmă cu 30 de ani.
Între timp, Mabel continuă turneul „High Expectations”, iar vara aceasta o vom putea vedea la festivaluri de muzică precum Lovebox, Parklife, Primavera Sound sau Longitude. Un adevărat imn pop, cu o atitudine girl-power, track-ul „Boyfriend” este o declarație ca orice femeie ar trebui să fie într-o relație care să fie în conformitate cu propriile reguli și condiții.
Piesa este compusă de către Steve Mac și Camille Purcell, alături de care Mabel a lucrat la „Don’t Call Me Up” și „Mad Love”. Totodată, „Boyfriend” este prima piesă solo extrasă de pe albumul său de debut, „High Expectations”. La doar 24 de ani, Mabel a devenit una dintre senzațiile pop la nivel global. Încă din 2015, când a lansat prima piesă, „Know Me Better”, Mabel a muncit și mai mult pentru a deveni unul dintre cei mai buni artiști. Hitul „Don’t Call Me Up” a fost cea mai bine vândută piesă din UK în 2019, iar „Mad Love”, de asemenea, a ajuns în top 10 cele mai bine vândute melodii ale anului. Albumul său, „High Expectations”, a ajuns pe locul 3 în topul din UK.
Mabel este genul de artist-compozitor care este foarte onest, și totodată vulnerabil, prin piesele pe care le lansează. În același timp, prin intermediul sincerității pe care o arată în muzică și versurile sale, artista a strâns o comunitate de milioane de fani și a devenit un model de urmat pentru generație tânără.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 − 3 =