Mihai Fifor demonstrează inconștiența echipei Falcă-Cionca-Bibarț: arădenii sunt puși în pericol de o acțiune nefericită demarată în plină epidemie cu coronavirus

Foto: FB

Senatorul Mihai Fifor, președintele PSD Arad, critică recenta inițiativă a primarului interimar Călin Bibarț. În contextul în care în toată lumea sunt adoptate măsuri pentru a împiedica propagarea periculosului coronavirus, se închid școli și universități iar instituțiile publice își regândesc programul pentru a deservi cetățenii fără a-i mai aduce inutil în ghișee aglomerate, Bibarț a demarat o acțiune prin care cheamă arădenii în Primărie. Este vorba despre o așa-zisă competiție pentru alegerea siglei care va trona pe stadionul UTA, asta, evident, când se va întâmpla minunea și acesta va fi, cu uriașă întârziere, inaugurat. Mihai Fifor a atacat pe contul său de pe o rețea de socializare proasta idee a lui Călin Bibarț care vine în continuarea altui act inconștient de zilele trecute, semnat de aceeași echipă de propagandă electorală marca Falcă-Cionca.

„Lumea intreaga este bulversată de amenintarea COVID-19, celebrul coronavirus care a omorat deja mii de oameni, a izolat tari intregi si ameninta sa se extinda la o scara pe care umanitatea nu a mai intalnit-o. Cu o exceptie: liberalii aradeni, pe a caror agenda publica exista cu totul alte teme.
Iata, de pilda, primarul interimar Calin Bibart lanseaza nici mai mult nici mai putin decat o competitie pentru… sigla UTA. Tara arde, Bibi se piaptana.
Da, este vorba despre UTA, echipa de suflet a aradenilor, care nu se stie cand va avea acces pe propriul stadion ce trebuia sa fie finalizat de ani de zile, dar a fost tinut in stand-by pentru a servi scopurilor echipei Falca in anul acesta electoral.
In conditiile in care se anuleaza competitii sportive, se inchid scoli, universitati, fabrici si se lanseaza mesaje pentru evitarea aglomeratiei iar institutii publice cauta solutii de a nu mai aduce cetatenii prin birouri, Bibart vrea sa adune propuneri de sigla pentru stadion, pe care competitorii sunt chemati sa le depuna personal in Primarie.
Aproape ca ne-am oripila, pe buna dreptate, daca nu am avea in minte un recent caz si mai cras de inconstienta a trupetilor din gasca Falca-Cionca-Bibart-Bilcea.
Acestia, in plina epidemie, nu au avut nici o retinere sa plimbe persoane straine si asa-zisi sponsori in Sectia de neonatologie a Maternului. Asta in conditiile in care este strict interzis accesul oricarei persoane straine in spitale, in afara cadrelor medicale si a bolnavilor. Pentru inconstientii de la PNL Arad insa nu exista nici o limita de bun simt sau vreo retinere atunci cand isi croiesc, ca de obicei, folosind bani publici si institutii prea servile ale statului, propria campanie electorala.
Cum nu am auzit de vreo reactie a celor de la DSP sau de la Prefectura la incalcarea grava a legii, ma astept ca si acum prefectul, prea ocupat sa circule ilegal cu girofarul prin judet, să inchida ochii la ultima ghidusie a interimarului Bibart.
Ca asa e la ei, se poarta, chiar daca sunt puse in pericol sanatatea si chiar viata aradenilor”, a scris senatorul Mihai Fifor pe contul său de Facebook.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

nine − three =