Atenție arădeni: se închide Piața Obor

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Arad, în ședințele desfășurate ieri și astăzi, a mai luat următoarele măsuri de prevenire a răspândirii coronavirus COVID-19 pe teritoriul județului Arad. Adunările publice cu participare de peste 200 de persoane vor fi interzise, indiferent de locul de desfășurare (spații interioare sau exterioare). Măsura este pusă în acord și se aplică în funcție de măsurile dispuse la nivel central. În perioada 11.03.-22.03.2020 se suspendă activitatea creșelor și a tuturor activităților de tip „after-school” din județul Arad, cu posibilitatea prelungirii, în funcție de evoluția situației de la nivel național;
Începând cu 11.03.2020 se interzice accesul aparținătorilor în căminele de bătrâni și a celor pentru persoane cu dizabilități situate pe teritoriul județului Arad, cu posibilitatea prelungirii, în funcție de evoluția situației de la nivel național. Conducerile unităților sanitare, publice sau private vor lua măsuri pentru interzicerea accesului vizitatorilor în interiorul spitalelor până la data de 31.03.2020, inclusiv, cu posibilitatea prelungirii, în funcție de evoluția situației de la nivel național.
Începând cu data de 12.03.2020 se vor închide toate piețele săptămânale din județul Arad și Piața Obor din municipiul Arad, cu excepția zonelor în care se comercializează produse agro-alimentare.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 − three =