Dora Gaitanovici lansează al doilea single oficial: „El nu mă vrea”

Dora Gaitanovici colaborează din nou cu Irina Rimes pentru compoziția piesei „El nu mă vrea”, al doilea single al tinerei artistei.
Dora, tânăra artistă care a cucerit sute de mii de inimi în cadrul concursului Vocea României, fiind finalistă a lansat prima ei piesă, o colaborare cu What’s UP, în urmă cu 4 luni.

Dora a filmat videoclipul în București, în regia Isabellei Szanto, iar din echipa de producție mai fac parte: Bogdan Zamonea, Roberto Stan (DoP), Cristina Calara (Make-up). Personajul principal din videoclip, alături de Dora, este Eduard Serei. La doar 19 ani, Dora Gaitanovici are deja în palmares zeci de trofee naționale, pe lângă participarea cu succes în cadrul Vocea României 2018, unde a fost unul dintre cei patru finaliști. Dora Gaitanovici studiază pian, saxofon, canto și este pasionată de jazz, blues, rock sau de muzică clasică. În prezent, Dora este studentă în cadrul Universității de Muzică din București.
Recent, Dora Gaitanovici a susținut un recital în cadrul finalei Eurovision România și a cucerit telespectatorii cu refrene celebre din cadrul concursului, interpretate alături de band-ul său.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 − 2 =