Mihai Fifor, apel la calm și luciditate: Frica și panica ucid, calmul și luciditatea câștigă bătăliile

mihai fiforSenatorul Mihai Fifor, președintele PSD Arad și fost ministru al Apărării, face apel la calm și luciditate în aspra luptă pe care românii o duc cu periculosul coronavirus. Mihai Fifor a postat un mesaj pe contul său de pe o rețea de socializare, prin care îndeamnă la înțelegere și responsabilitate asumată de fiecare dintre noi.
„Buna dimineata, oameni buni!
Batranii nostri au dus razboiul lor. Si au supravietuit, ca sa duca mai departe aceasta tara.
Acum e randul nostru sa ii protejam pe ei, protejandu-ne pe noi si pe toti cei de langa noi, prieteni sau straini. Cu calm, intelepciune si multa solidaritate.
E un “razboi” pervers pe care il vom castiga numai respectand reguli si norme. Fara a ne instraina unii de ceilalti. Fara a intoarce spatele celui in nevoie. Fara a ne ascunde unii de ceilalti. Dimpotriva. Frica si panica ucid. Calmul si luciditate castiga bataliile.
E momentul sa actionam responsabil si sa avem incredere unii in ceilalti, mai mult ca oricand. E momentul sa intelegem si sa asumam activ criza. Care abia incepe.
De aceea, e imperios necesar sa respectam regulile sanitare si sociale impuse si sa fim activi in a le aplica si a le promova. Alaturi de toti ceilalti cetateni.
Izolarea nu inseamna pasivitate si neasumare. De data asta nimeni nu poate rezolva problema pentru noi. Niciun guvern, nicio autoritate.
Fiecare dintre noi este si poate deveni parte a problemei. Fiecare dintre noi este si trebuie sa devina parte a solutiei. Asumandu-ne responsabilitati si fiind buni cetateni. Si buni romani.
E vremea sa demonstram ca suntem o natie mare si puternica, care stie sa isi duca mai departe istoria si propriul destin!”, a scris senatorul Mihai Fifor pe contul său de Facebook.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

seventeen − 1 =