Ioana Ignat lansează un video inedit pentru piesa „O lume întreagă”

Ioana Ignat lansează proiectul vizual al piesei „O lume întreagă” și ne introduce într-o atmosferă inedită. Piesa lansată în urmă cu câteva săptămâni, „O lume întreagă”, povestea unei despărțiri fără resentimente, beneficiază de un video cu o premieră asupra modului în care este filmat – o perspectivă abordată în premieră pentru un live session.
Imediat după lansarea de pe YouTube, video-live-ul lansat de Ioana Ignat a adunat sute de mii de vizualizări și zeci de comentarii, urcând în topul YouTube Trending. Piesa „O lume întreagă” este compusă de către Ioana Ignat, care a lucrat la producția ei cu Alexandru Turcu, Corneliu Ursache și Tudor Moroe.
Live session-ul l-a avut ca regizor pe Ionuț Trandafir, cu o producție de Lucas Art Film, iar Ioana i-a avut alături și pe Andrei Ilie (tobe), Alecu (bass), Dan Ionescu (chitară) și Tavi Seucea (inginer de sunet).
Ioana Ignat este povestea de succes a ultimilor 3 ani. Un timbru unic, un artist ce își compune singură piesele și o experiență completă în aparițiile live. De la primul single, „Mă dezindrăgostesc” și până la piesele recent lansate, „Azi” și „Tu nu meriți”, Ioana Ignat cucerește instant publicul și topurile muzicale, ajungând pe primele poziții în YouTube Trending, în topurile digitale și în cele ale radiourilor din România. În anul 2017, Ioana Ignat lansează piesa „Doar pe a ta”, piesă ce devine foarte repede no. 1 în topurile radio și care devine cea mai difuzată piesă românească a anului 2017 și ajunge la peste 57 milioane vizualizări pe YouTube. Tot în 2017, Ioana compune și lansează piesa „Nu mă uita”, una dintre cele mai populare piese românești în mediul online, piesa ce atinge aproape 74 milioane vizualizări pe YouTube. Un nou no. 1 și peste 45 milioane vizualizări vin pentru Ioana odată cu piesa „În palma ta”. Anul 2020 o aduc pe Ioana Ignat din nou în primele 3 poziții trending YouTube cu piesele „Tu nu meriți” și „Azi”.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × three =