Loredana reprogramează concertul Agurida 20

Foto: Arhiva

Loredana, regina incontestabilă a muzicii pop, va reveni pe scena Sălii Palatului, în 2020, cu un nou concert eveniment – Agurida 20. Un concept vizionar, unitar, memorabil, AGURIDA 20 se anunţă a fi o producţie grandioasă; o călătorie muzicală fantastică în compania unui grup fabulos de muzicieni talentaţi.
Pe fondul situatiei generate de epidemia Covid-19, precum si din nevoia respectarii recomandarilor autoritatilor pentru prevenirea imbolnavirilor, Loredana reprogramează concertul din luna aprilie pentru sfârşitul anului. Biletele achizitionate rămân valabile pentru noua dată, 19 noiembrie. Astfel, concertul „Agurida XX”, programat pe 11 aprilie 2020, va fi amânat pentru 19 noiembrie 2020, ora 19:30, la Sala Palatului.
„În acest moment, cel mai important este să avem grijă de sănătatea noastră şi de sănătatea celor din jur, să respectăm recomandările şi normele impuse de autorităţi, să ne informăm corect şi să fim responsabili, şi astfel vom trece peste această perioadă dificilă, iar în noiembrie să ne întâlnim din nou, să cântăm şi să dansăm împreună. Aveţi grijă de voi, rămâneţi acasă, pentru părinţi, bunici, surori, fraţi, nepoate, nepoţi. Ne vedem pe 19 noiembrie la Sala Palatului. Love”, a declarat Loredana.
O artistă cu o carieră remarcabilă, LOREDANA se reinventează în fiecare an și pentru fiecare generație. Timp de peste trei decenii, Loredana a cântat despre iubire în nenumărate genuri și stiluri, fie că a interpretat muzică pop, rock, populara,jazz, jamparale, blues sau musical. A căutat în muzica sa toate definițiile, nuanțele și semnificațiile cuvintelor care exprimă cele mai misterioase și puternice stări sufletesti: iubire, dragoste, dor, nostalgie. La mai bine de trei decenii de carieră, 24 de albume, peste 600 de cântece, si peste 2000 de concerte, Loredana se întoarce în universul Aguridei, un tărâm fantastic, o alegorie de simboluri şi tradiţii româneşti. În anul 2000, apare albumul „Agurida”, un material manifest, în dulcele stil clasic, tradiţional, inspirat de marea artistă Maria Tănase, din dorinţa de a readuce puritatea şi frumuseţea muzicii româneşti pe piedestalul pe care îl merită si in fata noii generații. Albumul Agurida a fost lansat printr-un concert live ce a devenit peste ani emblematic, proiect regizat de regretatul Ducu Darie şi dirijat de violonistul Marin Alexandru. Albumul a născut un concept și o trupă ce aveau să facă istorie, BANDA AGURIDA, alături de care Loredana călătorește de 20 de ani în inimile românilor de pretutindeni.
Spectacolele Loredanei de la Sala Palatului și turneele naționale au atras în fiecare an zeci de mii de spectatori în toată țara. Dupa 6 spectacole concept și două musicaluri de mare succes, Mamma Mia și We Will Rock You, artista și banda ei se întorc la Sala Palatului pentru un concert aniversar și un spectacol dedicat spiritului AGURIDEI. De la pop, la folclor, rock, jazz, alternativ, electro dance, într-un carusel sublim, un periplu sonor complet, fiecare spectacol Loredana este un fusion extravagant, armonic şi elegant, susținut cu virtuozitate de artiștii talentați din banda Agurida.
Spectacolul Agurida este susţinut de către Reciclad’Or, organizaţie specializată în implementareaobligaţiilor privind răspunderea extinsă a producătorilor. RECICLAD`OR, partenerul green al evenimentului, va oferi experienţe eco, inedite şi va încuraja publicul să se distreze şi să recicleze, printr-o serie de activări de conştientizare şi informare privind mediul înconjurător.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × 3 =