[VIDEO]Accident cu un camion plin cu butelii pe autostrada Arad-Nădlac: șoferul a murit

Un accident rutier a avut loc în această dimineață, pe autostrada Arad-Nădlac. În evenimentul rutier a fost implicat un camion încărcat cu tuburi oxigen, care se deplasa pe A 1, spre Nădlac. Circulația este blocată pe ambele sensuri ale autostrăzii.
„O victimă este inconștientă, neîncarcerată. Intervine Detașamentul Arad, SMURD TIM Arad, o Autospecială de Primă Intervenție și Comandă cu un ofițer și opt subofițeri se deplasează pe A1 la locul accidentului”, a declarat maior George Pleșca, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad.
Camionul este încărcat cu 140 de butelii de propan. „Se fac manevre de resuscitare. Se execută operațiuni pentru asigurarea buteliilor care nu au căzut din camion”, a declarat maior George Pleșca, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad. Șoferul a fost declarat decedat.„Astăzi, în jurul 08.35, un lucrător din cadrul societății de pază a autostrăzii a sesizat că pe A1, Bypass Arad, (zona Aeroport) a avut loc un accident de circulație. Din primele cercetări la fața locului s-a stabilit că un timișorean de 57 de ani a condus o autoutilitară pe A1, calea 1, iar la km 543+300 a pierdut controlul direcției de deplasare, intrând în coliziune cu parapetul lateral dreapta.
În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto, cauza probabilă fiind una medicală”, a declarat agent de poliție, Claudia Iuga.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × 3 =