Mihai Fifor îl „taxează” pe Iustin Cionca: se laudă cu ce ar fi făcut pentru Spitalul Județean, ai cărui angajați trăiesc un adevărat coșmar

Președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de-a dreptul deplasat. În condițiile în care personalul medical din Spitalul Județean este în fiecare clipă în pericol de a fi infectat iar zeci de cadre medicale se află în izolare în urma episodului legat de primul deces consemnat la Arad, Cionca spune că el ar fi schimbat în bine spitalul. Probabil că medicii de la Spitalul Județean, care așteaptă rezultatele testelor la coronavirus și trăiesc clipe de coșmar sunt extrem de fericiți de postările președintelui CJA, care i-a trimis să lupte zile întregi cu coronavirusul „înarmați” doar cu stetoscopul. Un răspuns la aceste laude vine din partea senatorului Mihai Fifor, care a ales tot Facebook-ul pentru a reacționa la postarea lui Cionca.
„Poate nu stiati cine “a schimbat in bine spitalul” din Arad…mergeti pe pagina domnului Cionca si o sa aflati. Cel putin asa scrie pe poza de coperta a paginii oficiale. Sa ai, in aceste momente cumplite pentru Spital, o astfel de poza de coperta, denota fie un cinism nemasurat, fie…
Uneori ma intreb cum ii mai rabda lumea? Sa apari, dupa mai bine de doua saptamani de tacere totala, cu o postare nerusinata, timp in care in Spital este un cosmar si sa incerci sa spui lumii cate ai facut tu pentru personalul medical, din confortul casutei tale, e de noaptea mintii.
Uite, vezi, domnule Cionca – cel disparut din 9 martie pana aseara tarziu, oamenii “e rai si nerecunoscatori”. Ei de fapt au de toate in spital: si echipamente de protectie si aparate de testare si paturi perfect dotate in ATI. Numai ca “e rai” si nu vor sa recunoasca.
Sincer sa fiu, mi-e si lehamite sa mai incerc sa scriu despre astfel de personaje sinistre cum sunt Falca, Cionca, Bilcea, Giani…intr-o zi vor da socoteala aradenilor pentru toate nenorocirile comise in 16 ani de administratie.
Ce este cu adevarat important zilele acestea, este sa ii lasam in plata Domnului pe acesti caraghiosi si sa incercam sa gasim solutii alternative de sprijin la impotenta lor administrativa.
ONG-urile aradene duc o lupta superba deja de mai bine de doua saptamani pentru a colecta donatii si a face ce nu a reusit sa faca administratia judetului si a municipiului.
Nu retele de solidaritate aveau de facut Cionca si Bilcea. Ei isi iau salariile din taxele si impozitele aradenilor, pentru a conduce judetul si pentru a asigura din bugetul Consiliului Judetean tot ce era nevoie pentru a nu se ajunge la un dezastru in Spital.
Ieri, colegii mei, consilierii judeteni PSD, au depus un Proiect de hotarare pentru sedinta de maine a CJ, referitor la achizitionarea, in regim de urgenta, de tehnica medicala si de echipamente medicale pentru Spital. Sper sa nu aiba soarta Proiectului depus la Primarie, respins de PNL saptamana trecuta.
Personalul medical are nevoie disperata de testare, de protectie si de echipamente medicale cu care sa isi faca treaba. Daca vrem sa mai avem un spital deschis in Arad si nu unul care sa aiba soarta celui de la Suceava”, a scris Mihai Fifor pe contul său de Facebook..

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + twenty =