VEZI DOVADA: salarii de zeci de mii de lei pentru cei care patronează Spitalul Județean în plină pandemie de coronavirus

Arădenii mor, cadrele medicale arădene sunt trimise în prima linie să lupte cu coronavirsul fără echipamente corespunzătoare de protecție, aparate ale Spitalului Clinic Județean Arad sunt reparate de sponsori în plină pandemie, secția ATI de la Spitalul TBC, amenajată pentru bolnavii cu COVID nu a avut oxigen până sâmbăta trecută, dar șefii județului nu au părut a avea vreo problemă. S-au autoizolat la domiciliu după ce au luat contact cu un coleg de partid, confirmat cu coronavirus, apoi au vrut să ne convingă că Spitalul Județean este pregătit să-i trateze pe bolnavii infectați cu COVID. Nu a fost însă așa: primul aparat de testare prezentat nu era complet, iar doctorii și asistentele de la Spitalul Județean se plâng că nu au echipamente de protecție. De teamă că pot oricând să-și riște viața, opt medici și-au dat demisia și 83 de cadre medicale au intrat în concediu medical. Spitalul Clinic Județean de Urgență se află în subordinea Consiliului Județean Arad.

În timp ce arădenii de rând câștigă salariul minim pe economie, șefii de la Consiliul Județean Arad au lefuri de zeci de mii de lei. Președintele Iustin Cionca a avut în luna martie o indemnizație de 23.400 lei, iar „vicele” Bîlcea, 20.800. Aleșii noștri liberali, pe care i-au votat arădenii ar fi trebuit ca pentru acești bani să muncească în interesul celor care i-au votat și să nu ne mai confruntăm cu asemenea lipsuri la Spitalul Județean. Salariile lor, dar și ale altor angajați din Consiliul Județean Arad au fost făcute publice de Adrian Alda, pe contul său de Facebook. „Ca sa intelegeti cam cat ne costa autorii dezastrului de la Spitalul Judetean, Cionca si Bilcea…si mai au tupeu sa scoata capul in lume. Din 9 martie si pana acum cateva zile nu au existat. Au stat acasica pe salariile platite de noi. Timp in care la Arad mor oameni. Rusine, Cionca! Rusine, Bilcea!”, a scris Adrian Alda pe contul său de Facebook.

Comentarii

comentarii

1 COMMENT

  1. Si semidoctii de la cju ca si doctorii care ACUM au plecat in concediu medical. daca nu era pericol nu i-ar fi dezlipit nimeni de plic. plini de aere de savanti acum stau prin colturi ascunsi sa nu ii vada nimeni. vor iesi bine odihniti si pusi pe aranjamente, cu aceleasi aere, dupa criza. SI NOI VOM UITA. ca de obicei,nu?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

twenty − fourteen =