Noi echipamente medicale achiziționate de CJA în lupta împotriva COVID 19

Foto: Arhiva

Consiliul Județean Arad a atribuit 3 contracte de furnizare echipamente medicale pentru dotarea Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. Este vorba de 2 ventilatoare mecanice, 2 monitoare pentru funcții vitale, 4 injectomate, un defribilator și un aspirator de secreții. Pentru fiecare lot au existat câte două-trei oferte, fiind aleasă oferta cu prețul cel mai scăzut, cu excepția lotului 1- ventilatoarele mecanice, unde s-a depus o singură ofertă. Valoarea totală a acestora este de 264.822,60 lei, TVA inclus.
Comanda pentru livrarea echipamentelor medicale s-a dat în cursul zilei, respectiv 08.04.2020, urmând ca acestea să ajungă în cel mai scurt timp la Autoritatea Contractantă.
Aceste echipamente medicale sunt achiziționate din fonduri europene în cadrul proiectului ”Prevenirea şi monitorizarea bolilor infecţioase şi a infecţiilor intraspitaliceşti în Arad, Mako și Hódmezővásárhely – STOP GERMS”, finanțat prin Programul INTERREG V A România – Ungaria 2014-2020.
Procedura de negociere fără publicare s-a derulat, în regim de urgență, pe 5 loturi, respectând prevederile Legii 98/2016, art, 104, paragraful 1, punctul c, aplicabil în situații de urgență.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici