Ioana Ignat lansează single-ul „Sensibil”

Foto: Arhivă

Într-o perioadă sensibilă nu putea să apară decât o melodie sensibilă. Ioana Ignat ne prezintă o piesă care ne trezește simțurile încă de la primul play și care ne poarta într-un univers muzical, care ne inspiră încrederea în propriile forțe, puterea de a găsi resursele necesare și speranța în viitor.
Totodată, Ioana Ignat a declarat că ideea titlului piesei i-a venit și de la treapta a VII-a din portativ, denumită „Sensibila”. Piesa „Sensibil (Nu am somn)” este compusă integral de către Ioana Ignat, care s-a inspirat de momentele în care oamenii sunt sensibili și se gândesc la situațiile tensionate prin care au trecut, la momente cheie în care au procedat corect și la deciziile luate și la puterea care îi ajuta să își ghideze pașii.
Asculta / Descarcă piesa: https://IoanaIgnat.lnk.to/SensibilPR
Videoclipul, regizat de Ionuț Trandafir, o aduce pe Ioana, una dintre cele mai frumoase artiste din România, într-o serie de ipostaze emoționante, încărcate de metafore, cu treceri de la conștiință la reverie. Mesajul idilic al scenariului este completat de o coregrafie specială, coordonată de Cristian Miron.
Ioana Ignat este povestea de succes a ultimilor 3 ani. Un timbru unic, un artist ce își compune singură piesele și o experiență completă în aparițiile live.
În anul 2017, Ioana Ignat lansează piesa „Doar pe a ta”, piesă ce devine foarte repede no. 1 în topurile radio și ajunge la peste 57 milioane vizualizări pe YouTube. Tot în 2017, Ioana compune și lansează „Nu mă uita”, una dintre cele mai populare piese românești în mediul online, ce atinge aproape 75 milioane vizualizări pe YouTube. Un nou no. 1 și peste 45 milioane vizualizări vin pentru Ioana odată cu piesa „În palma ta”. Anul 2020 o aduce pe Ioana Ignat din nou în primele 3 poziții trending YouTube cu piesele „Tu nu meriți” și „Azi”, „O lume întreagă”, „Singura greșeală” (împreună cu Florian Rus).

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 11 =