Polițista Lorena Radu își strigă dezamăgirea față de degradarea în care au fost aduși polițiștii: lăsăm Carpațiul în rastel și împărțim LUMINA

Foto: FB

O polițistă arădeană, Lorena Radu, a răbufnit față de postura în care vor fi puși polițiștii în preajma sărbătorilor pascale, în urma acordului dintre Minsterul Afacerilor Interne și BOR.
Ea și-a vărsat năduful într-o postare pe Facebook, prin care face efectiv praf ideea ministrului Vela, cel care a promis că polițiștii vor lua locul preoților și, renunțând la prerogativele meseriei, vor împărți credincioșilor ortodocși Lumină.

„Celor care ne conduceti, va multumim ca dupa ani si ani in care ne-am servit cu onoare patria, avem privilegiul de a desfasura MISIUNEA carierei noastre!
Aflati ca-n 2006, studenta fiind, nu gaseam menirea reala a celor 4 ani din Academia de Politie in care faceam inviorare la ora 5.30, sectoare la WC-uri, plantoane la 3 dimineata si primeam permisii doar pentru rezultate foarte bune.
Acum insa, cu ajutorul dvs., regimul militar s-a metamorfozat. Pe batranul Carpati il vom pune-n rastel si vom lua instrumentul preotilor pentru a imparti, asa cum dvs. doriti, LUMINA.
Acesta este interesul suprem al unei societati bolnave, in care fiecare “organ” putrezeste sub “medicamentatia” improprie pe care ne-o administratati fortat.
Asadar, in semn de multumire pentru starea de degradare in care ne-ati adus, sa fim cu totii prioritas in slujba BOR, si nu a cetateanului”, a scris Lorena Radu pe contul său de Facebook.
Lorena Radu a îndeplinit câțiva ani funcția de purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad iar actualmente lucrează la Poliția Rutieră arădeană.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × five =