Aradul, consolidat pe locul trei pe țară. Până acum, 2153 români s-au vindecat de coronavirus

Ultima raportare a Grupului de Comunicare Strategică arată că în ultimele 24 de ore au fost confirmate la nivel național 306 cazuri noi de îmbolnăvire cu coronavirus. Din păcate, Aradul, cu 13 cazuri noi, care aduc numărul total de persoane infectate la 423, se află în continuare pe locul al treilea la nivel național, după Suceava și București.
Până astăzi, 21 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 9.242 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 2.153 au fost declarate vindecate și externate.
Totodată, până acum, 482 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj și Prahova, au decedat.
De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 306 de noi cazuri de îmbolnăvire. La ATI, în acest moment, sunt internați 245 de pacienți.
Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 13.372 de persoane. Alte 41.136 persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.
Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 101.552 de teste.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

nine + sixteen =