Deși nu a pus proiectul PSD pe ordinea de zi a ședinței de azi, totuși Primăria va dota cu tablete elevii nevoiași

Proiectul de hotărâre de consiliu local municipal inițiat de consilierii municipali PSD, care prevedea alocarea de fonduri pentru a dota cu tablete elevii nevoiași din Arad, nu a fost pus pe ordinea de zi a ședinței ordinare a CLM de astăzi. Totuși, se pare că acesta va fi votat săptămâna viitoare, după cum a lăsat să se înțeleagă primarul interimar Călin Bibarț. Acest fapt este lăudat de senatorul Mihai Fifor, pe contul său de pe o rețea de socializare.
„Victorie în CLM: Proiectul PSD privind tabletele gratuite pentru copiii defavorizați va fi aprobat săptămâna viitoare!!!
Vești bune pentru copiii defavorizați din municipiul Arad, care nu au acces la învățământul online.
Așa cum anunțam zilele trecute, consilierii PSD Arad au depus un proiect de hotărâre, prin care Primăria Arad să achiziționeze tablete, acestea urmând să fie distribuite copiilor din municipiu care provin din familii cu o situație financiară precară.
Inițiativa noastră s-a lovit, într-o primă fază, de refuzul inexplicabil al primarului interimar Călin Bibarț, care nu a binevoit să introducă proiectul pe ordinea de zi a ședinței de joi.
Ulterior, domnul Bibarț a revenit la sentimente mai bune, iar în ședința CLM a anunțat că Inspectoratul Școlar va întocmi o situație cu numărul de copii care nu au acces la învățământul online, iar ulterior, într-o ședință extraordinară, săptămâna viitoare, achiziția de tablete va fi supusă votului consilierilor municipali.
Eforturile noastre si-au atins scopul si iata ca putem da o veste uriașă pentru elevii din Arad, care nu pot în acest moment să participe la cursurile desfășurate online, din lipsa echipamentelor necesare.
Sper ca săptămâna viitoare, acest proiect să fie votat în CLM de către toți consilierii, iar campania electorală pe care unii văd că au început-o să se desfășoare pe alte teme legate de administrarea orașului, nu pe spatele bieților copii defavorizați. Asa cum sper ca si la Consiliul Judetean, domnul Arghir Cionca sa urmeze exemplul colegului sau Bibart si sa aprobe proiectul similar depus de PSD, pentru copiii din tot judetul”, a scris Mihai Fifor pe contul său de Facebook.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

sixteen + thirteen =