Ștefan Bănică afirmă că „E beton Coana Mare”, pe ritmuri de Rock’n’Roll

Stilul inconfundabil al lui Ștefan Bănică revine în atenția fanilor cu acest cântec menit să îi pună în mișcare încă de la primele acorduri. „Piesa “E beton Coana Mare” a fost înregistrată în studio, în luna februarie a acestui an și am avut alături muzicieni de primă mărime. De această data, după mult timp, apar și eu pe înregistrare ca pianist, pentru că e o piesă rock’n’roll 100%, exact așa cum îmi place mie. E genul de piesă care îți dă o energie bună și te face să dansezi”, a declarat Ștefan Bănică despre cel mai nou single, lansat astăzi, 11 mai, pe YouTube, dar și pe platformele de ascultare și descărcare.
Personajul principal al cântecului, este, evident, Coana Mare, despre care Ștefan Bănică spune: „Coana Mare, personajul din cântec, este inspirat din realitate și dovedește cî, la unii, vârsta e doar un număr, atunci când știi să te bucuri de viață. Cine nu ar vrea să aibă o bunică așa cum e Coana Mare?! Dar, pe vremurile astea, oare cine ar ține-o în casă pe Coana Mare?!“
Videoclipul este și el în ton cu piesa, extrem de amuzant și realizat în aceeași direcție cu vremurile pe care le trăim, în izolare acasă, după cum declară Ștefan Bănică: „Modalitatea de realizare a videoclipului se potrivește exact cu această perioadă de criză, în care majoritatea dintre noi suntem nevoiți să stăm acasă, unde telefonul și mediul online sunt în prim plan. Grafica din videoclip e haioasă, digitală, reprezintă un telefon mobil, pe care mulți dintre noi ne petrecem foarte multe ore pe zi.”
Urmărește aici videoclipul: https://youtu.be/8baXEWd2P28
„E beton Coana Mare este o piesă “verificată” în concerte. Sunt unele piese îndrăgite de public pentru că sunt difuzate și ascultate la radio, iar altele, fără să fie auzite înainte, trezesc reacții de la primele acorduri, ceea ce este extrem de important, așa cum e și cazul noului single „E beton Coana Mare”. Sper să vă placă piesa și videoclipul. Și aștept să ne revedem sănătoși cât mai curând”, a spus Ștefan Bănică, artistul care umple sălile de concert până la refuz și care a stabilit adevărate recorduri în România prin producțiile spectaculoase ale concertelor sale de Crăciun de la Sala Palatului. Cu o carieră impresionantă, de peste 30 de ani, în muzică, film, teatru și televiziune, Ștefan Bănică este unul dintre cei mai iubiți artiști români, reprezentând un adevărat brand în showbiz-ul autohton.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × 3 =