Peste 9000 de români, declarați vindecați de infecția cu coronavirus

Conform buletinului informativ emis de Grupul de Comunicare Strategică, în ultimele 24 de ore, 245 persoane au fost confirmate pozitiv cu coronavirus, la un număr total de 8413 teste efectuate. Județul Arad, cu 688 cazuri, este în continuare pe locul al patrulea la nivel național, după Suceava, București și Neamț.
Până astăzi, 14 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 16.247 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 9.053 au fost declarate vindecate și externate.
Numărul de persoane vindecate, evidențiate mai sus, se datorează ultimelor actualizări înregistrate la nivelul județului Suceava.
Totodată, până acum, 1046 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt și Ilfov, au decedat.
De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 245 de noi cazuri de îmbolnăvire. La ATI, în acest moment, sunt internați 225 de pacienți.
Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 14.066 de persoane. Alte 18.118 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.
Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 286.217 teste.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × 3 =